Meny
Søk

Hvem er Diamanter.no?

Diamanter.no er en nettbasert gullsmedbutikk med organisasjonsnummer 996188566. Vi er en familiedrevet norsk bedrift med kjærlighet for faget og har arbeidet med å ha den beste kvaliteten til den beste prisen siden 2010. Diamanter.no er medlem av Norges gullsmedforbund, og vi forholder oss til deres retningslinjer for kvalitetssikring og trygg handel.

Vi er svært stolte av å kunne tilby Norges største utvalg av diamantprodukter til garantert laveste priser.


Hvordan klarer dere å ha så lave priser?

Lave priser er på ingen måter synonymt med lavere kvalitet. Vi matcher eller overgår alle våre konkurrenter når det kommer til kvalitet. Vår kvalitetsgaranti sørger for at du alltid er trygg på at du får et produkt av høy kvalitet. Nedenfor utdyper vi hvordan vi kan garantere Nordens beste priser.

- Vi handler direkte fra to av verdens største og mest seriøse leverandører. Dette gjør at vi unngår dyre mellomledd som tradisjonelle forhandlere ofte må forholde seg til.

- Vår forretningsstrategi går ut på at vi heller foretrekker å selge mange varer med mindre fortjeneste per vare, enn få varer med høy fortjeneste per vare. På denne måten sikrer vi oss flest mulig fornøyde kunder. Dette har vist seg å være fordelaktig for både oss og våre kunder. Fornøyde kunder anbefaler oss videre til andre, slik at vi får større kundemasse, som igjen fører til lavere priser. Vi gir dermed våre kunder de beste prisene og landets største utvalg.

- Vi er en ren norsk nettbutikk med minimale kostnader. Vi unngår dyre leiekostnader, og dette kommer kundene til gode. Siden vi er en ren netthandel, klarer vi å ha et stort sortiment uten å ha et stort varelager. Produktene våre produseres og klargjøres først når bestillingen foreligger. Dette gjør at vi ikke har behov for en kostbar lagerbeholdning.


Har jeg angrerett når jeg handler hos Diamanter.no?

Vi tilbyr 90 dagers ubetinget angrerett på alle våre produkter, inkludert bestillingsvarer og graverte produkter. Hvis du mottar en vare som du vil returnere og få pengene tilbake eller bytte til et annet produkt, kan du gjøre dette inntil 90 dager etter at du mottok varen.


Er produktene riktig beskrevet?

Vi etterstreber å fremstille våre produkter så nøyaktig som mulig, i tillegg til å tilby deg ubetinget angrerett i 90 dager og fri frakt på alle kjøp. Alle våre bilder er av det spesifikke produktet, og vi legger ofte ut flere bilder i ulike vinkler slik at du kan få en god formening om hvordan produktet ser ut.


Er prisene inkludert mva. og frakt?

Prisene våre er alltid inkludert mva. og forsikret frakt. Vi har ingen skjulte gebyrer. Du betaler kun prisen som er oppgitt i annonsen.


Hvordan sendes ordren?

Alle våre forsendelser er forsikret til full verdi. Vi tar ansvaret for forsendelsen frem til pakken overrekkes til deg. Forsendelsen er nøytral, slik at den ikke røper pakkens innhold. Vi bruker servicepakker fra Posten og Bring. Servicepakker hentes på ditt lokale hentested og hentemeldingen sendes ut elektronisk til din e-post og/eller SMS. Det vil ikke bli lagt en hentelapp i din postkasse. På denne måten sikrer vi at din eventuelle overraskelse til noen du er glad i forblir en hemmelighet frem til gaven skal overrekkes.


Hva betyr veil. pris som er oppgitt i annonsene?

Veil. pris som er oppgitt gjenspeiler produktets gjennomsnittlige pris på det norske markedet. Det vil si hva et tilsvarende produkt gjennomsnittlig koster hos en lokal gullsmedforretning. Dette er basert på en statistisk utregning basert på et stort utvalg av produkter fra norske gullsmedforretninger, og er derfor representativt.

Det er verdt å merke seg at våre priser på våre River(D)/VVS2 diamanter, ofte er lavere enn hva du må betale for Wesselton/SI kvalitet hos norske gullsmedforretninger.


Hvor lang leveringstid har dere?

Leveringen tar vanligvis 1-4 virkedager fra pakken er sendt fra oss, avhengig av hvor i landet du bor. Lagervarer vil vanligvis bli sendt ut innen 3 virkedager etter at bestilling er mottatt. Leveringstiden er alltid oppgitt inne på produktsidene. Enkelte bestillingsvarer kan leveres raskere enn den oppgitte leveringstiden. Det kan derfor være lurt å sjekke med oss hvor lang leveringstiden er på de ulike bestillingsvarene hvis du trenger produktet levert til deg raskere enn den oppgitte leveringstiden.


Hvilke garantier tilbyr dere?

Vi garanterer Norges laveste priser på alle våre produkter. Du får også livstidsgaranti med på alle kjøp. For å lese mer om våre garantier kan du klikke her.


Er det trygt å betale med kort?

Ja. Vi er ansvarlig for de transaksjoner som foregår ved kjøp av varer på våre nettsider. Alle transaksjoner blir behandlet av Nets sine sikre betalingssider og kundedata blir ikke delt med en tredjepart, og oppbevares i henhold til norsk lov. Du kan være trygg på at dine personopplysninger ikke blir gjort tilgjengelig for andre. For mer informasjon om Nets besøk www.nets.no

Du kan også lese mer om våre betalingsløsninger ved å klikke her.


Kan dere matche prisene til alle konkurrentene?

Vi kan uten tvil matche prisene til alle våre konkurrenter, både innenlands og utenlands. For å sikre deg som kunde, har vi prisgaranti på alle våre produkter. Det vil si at hvis du finner et tilsvarende produkt til en lavere pris hos en annen norsk bedrift, så vil vi refundere mellomlegget på dagen. Prisgarantien gjelder i tre måneder fra kjøpsdato. Husk å sammenlikne kvalitet nøye. Slip og sertifisering er svært viktig og påvirker produktets verdi i høy grad. Vi har sertifikater fra verdens mest anerkjente gemmologisenter, GIA, og alle våre diamanter har slipegrad i toppsjiktet.


Har dere referanser?

Vi har mange fornøyde kunder, og noen av dem har delt sine erfaringer som kunde hos oss. Disse kan du finne ved å klikke her.


Legger dere vekt på slipegrad og fluorisering?

Vi anser slipegrad for å være det viktigste elementet når det kommer til fastsettelse av diamantens kvalitet. Lav slipegrad vil påvirke diamantens glans i høy grad, noe som også senker verdien på diamanten. Derfor har vi fokus på at diamantene våre skal leveres med slipegrad av topp kvalitet. Du finner informasjon om slipegraden til alle produktene våre opplyst i annonsen.

Fluorisering kan påvirke diamantens utseende ved å skifte dens farge når diamanten kommer i kontakt med ultrafiolett lys som for eksempel sollys. Våre diamanter har «None» eller «Faint» gradering på fluoriseringsskalaen. Det vil si at man ikke vil oppleve de fargeendringene som er beskrevet ovenfor.

Slipegrad og grad av fluorisering oppgis sjeldent hos andre forhandlere, noe vi synes er uheldig, da ulike kombinasjoner av disse kan senke diamantens verdi med opptil 30% sammenliknet med diamanter som du får kjøpt hos oss.


Kan dere levere andre typer slip enn rund briljant?

Vi har tilgang til over 750 000 diamanter. Vi har derfor mulighet til å få tak i akkurat den type slip som du er ute etter. Ta kontakt med oss for en uforpliktende og informativ samtale. Vår prisgaranti gjelder også disse diamantene.


Kan jeg være trygg på at diamantkvaliteten er som beskrevet?

Ja, det kan du være helt trygg på. Hos oss står GIA sertifikatene for den garantien som du trenger når du handler diamanter på 0.30 carat hver eller mer. GIA er verdens ledende gemmologisenter og har utviklet det moderne graderingssystemet for diamanter. Dette systemet brukes av de aller fleste i diamantbransjen over hele verden, også i Norge. GIA er i tillegg mest anerkjent og har de strengeste kravene til sertifisering og trygghet. Når du handler hos oss får du GIA sertifikater på alle diamanter på 0.30 carat hver eller større.

Du kan lese mer om GIA diamantsertifikater ved å klikke her.


Kan dere hjelpe meg med å designe eget produkt?

Ja. Vi har tilgang til avanserte dataprogrammer som gjør det mulig å spesial designe ringer og smykker. Har du et spesielt ønske i forhold til design, ikke nøl med å kontakte oss.


Hva gjør jeg hvis jeg ikke vet hvilken størrelse jeg skal kjøpe?

Vi foreslår at du kjøper ringen i standard størrelse, og ber om å få tilsendt ringmål sammen med ringen. Hvis ringen ikke passer, kan du returnere ringen til oss for gratis justering av størrelsen. Vi inkluderer et ringmål i forsendelsen, slik at dere sammen kan måle rett størrelse etter at ringen er overrakt, for deretter be oss etterjustere. Be om ringmål ved å velge alternativet "Standard størrelse med ringmål" under valg av ringstørrelse. Velger du dette alternativet, vil vi sørge for gratis frakt fra og til deg etter justering.

Om du ønsker å bestille en ring i standard størrelse med ringmål, men ikke finner dette valget under ringstørrelser, da bør du kontakte oss før du legger inn en bestilling. Enkelte ringer kan ikke leveres i alle størrelser.


Les mer om størrelser ved å klikke her.

Hva betyr tallet på ringstørrelsen?

I Norge måles ringens innvendige omkrets for å stadfeste riktig ringstørrelse. Når man for eksempel har størrelse 54 betyr det at ringens innvendige omkrets er 54 mm. Noen forhandlere velger å måle ringens innvendige diameter i stedet. Hvis du vet ringens innvendige diameter kan du gange dette tallet på 3.14 for å gjøre det om til omkrets.


Tilbyr dere gravering?

Hvis du ønsker gravering av ringen du kjøper hos oss, er det kostnadsfritt. Makslengden på graveringsteksten avhenger av ringens design. Det kan derfor være lurt å ta kontakt med oss på forhånd før du bestiller, slik at du kan få vite nøyaktig hvilke muligheter som finnes for den ringen du ønsker å kjøpe. Noen ringer kan ikke graveres i det hele tatt.


Følger det med en gaveeske?

Ja. Alle våre produkter leveres i fine gaveesker.


Tilbyr dere Taxfree?

Bor du på Svalbard, Jan Mayen, de norske bilandene eller i utlandet (gjelder ikke Danmark, Finland eller Sverige) får du fritak for mva. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.


Er alle deres diamanter konfliktfrie?

Konfliktdiamanter, også kalt bloddiamanter, er rå og uslipte diamanter som blir brukt av opprørsgrupper for å finansiere bevæpnet konflikt mot den legale ledelsen i et land. Slik finansiering har pågått i mange år. Konfliktfrie diamanter er garantert ikke anskaffet ved bruk av vold, barnearbeid, i konflikt med menneskerettigheter eller miljø ødeleggelser. Slike diamanter blir nøye fulgt fra gruven til de ankommer kunden, for å sikre at de er konfliktfrie.

Kimberley prosessens sertifiserings skjemaer (KPCS), er designet for å sertifisere diamantens opprinnelse. KPCS ble etablert i 2003 for å forhindre opprørsgrupper fra å finansiere sine krigshandlinger ved diamantsalg. Bloddiamanter blir forhindret fra å komme på det legale diamant markedet. Dette er en forsikring til diamantkjøpere, slik at de vet at deres kjøp ikke finansierer krig eller krenkelser av menneskerettighetene.  Etter denne prosessen har salget av konfliktdiamanter sunket fra ca. 4% til godt under 1%.

For oss står etikk sentralt i handelen. Vi ønsker ikke å støtte prosesser som er ødeleggende for mennesker eller naturen. Derfor er alle våre diamanter garantert konfliktfrie. Dette er en garanti vi får fra våre leverandører, som er underlagt bestemmelsene i Kimberley prosessen.

Ordren er IKKE fullført! Vennligst les meldingen under for mer informasjon.

Etter en automatisk kredittvurdering har Klarna dessverre valgt å avvise din kjøpsforespørsel. Dette kan forekomme av ulike grunner. Vi anbefaler deg derfor å ta direkte kontakt med Klarnas kundeservice. Vår erfaring er at en samtale med Klarnas kundeservice kan hjelpe i slike tilfeller.

Velger du å betale med Klarna faktura eller Klarna konto, må du alltid oppgi ditt fulle navn, slik det står i passet ditt. Du må også oppgi adressen du er registrert med i Folkeregisteret. Gjør du ikke dette blir kjøpet automatisk avvist av Klarna.

Du kan også gå tilbake til kassen og fullføre kjøpet ved å velge kortbetaling (VISA/MasterCard).

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

help desk software