Meny
Søk

Salgsbetingelser

 

Priser og betaling

Alle våre priser er i norske kroner inklusiv 25 % mva. Bor du på Svalbard, Jan Mayen, de norske bilandene eller i utlandet (gjelder ikke Danmark, Finland eller Sverige) får du fritak for mva. Vi har ingen skjulte gebyrer eller avgifter, og du betaler kun for det du kjøper. På grunn av våre allerede svært lave priser, er de oppgitte prisene faste og kan ikke forhandles med. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.

Vi tilbyr ulike trygge betalingsmåter. Du kan velge mellom

· Kortbetaling
Betal trygt og enkelt med ditt VISA eller MasterCard kort.

· Klarna faktura
Varen blir sendt med en faktura med 14 dagers betalingsfrist. Du vil bli bedt om å taste personnummeret ditt for at Klarna skal klare å kredittsjekke deg. Klarna vil gjøre et automatisk mikrooppslag (begrenset informasjonsinnhenting) som tar ca. ett sekund. Oppslaget gjør de for å verifisere personopplysningene og godkjenne kjøpet. For mer informasjon se https://klarna.com/no

· Klarna konto
Klarna tilbyr delbetaling. Det vil si at du selv kan velge hvor mye du vil betale hver måned. En annen fordel er at om du har kjøpt flere produkter, blir det opprettet en Klarna konto, og du vil kun få en faktura for alle dine kjøp. Du vil bli bedt om å taste personnummeret ditt for at Klarna skal klare å kredittsjekke deg. Klarna vil gjøre et automatisk mikrooppslag (begrenset informasjonsinnhenting) som tar ca. ett sekund. Oppslaget gjør de for å verifisere personopplysningene og godkjenne kjøpet. For mer informasjon se https://klarna.com/no

Du må alltid oppgi din folkeregistrerte adresse når du handler med Klarna faktura eller Klarna konto.

 

Levering

Frakt er alltid inkludert i prisen, og leveringen tar vanligvis 1-3 virkedager fra pakken er sendt fra oss, avhengig av hvor i landet du bor. Alle varer sendes som forsikret post. Lagervarer vil vanligvis bli sendt ut innen 3 virkedager etter at bestilling er mottatt.

Du vil motta et sporingsnummer som du kan bruke til å spore pakken. Posten vil sende deg en sms når pakken ankommer ditt lokale hentested. Det vil ikke bli lagt en hentelapp i postkassen din. Våre pakker har et nøytralt utseende slik at pakkens innhold ikke avsløres.

 

Angrerett

Som privat forbruker har du en ubetinget rett til å returnere varen(e) tilbake til selger innen 14 dager (90 dager når du handler fra oss) etter at du mottok varen(e). Alle varer sendes med et angrerettskjema som må benyttes ved retur.

Varen(e) skal returneres tilbake i samme stand som kjøperen mottok den i. For mer info og angrerettskjema klikk her.

 

Unntak i angreretten

Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i samme stand, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet fra kjøpers side, se Angrerettloven §12.

 

Retur av varer

Hvis du ønsker å returnere varen, må du først informere oss enten per e-post eller per telefon innen angrerettsfristen, som er 90 dager etter at du har mottatt varen. Alle returvarer skal sendes tilbake som Norgespakke. Norgespakke fraktsedler får du kjøpt hos ditt lokale postkontor, og er den billigste og tryggeste løsningen som Posten tilbyr med forsikring. Sendes pakken uforsikret blir du selv ansvarlig for pakken, herunder innholdets verdi. Ikke send pakken som postoppkrav. Pakker som blir sendt som postoppkrav vil ikke bli hentet. Alt du mottok fra oss skal sendes i retur. Det vil si varen, gaveesken, sertifikatet og/eller kvalitetsbeviset.

Returadressen er Diamanter.no, Postboks 508 Vestre Glemmen, 1612 Fredrikstad. 

 

Refusjon

Hvis du benytter deg av angrerett får du tilbake det du har betalt, det vil si alle kostnader som faktisk er belastet deg. Refusjon skjer på følgende måte; Når varen er returnert, det vil si ankommet vår postboks, vil kjøpsummen bli overført din konto maks 5 virkedager senere. 

 

help desk software