Logo
Meny
Søk

​Priser og betaling

Alle våre priser er i norske kroner inklusiv 25 % mva. Bor du på Svalbard, Jan Mayen, de norske bilandene eller i utlandet (gjelder ikke Danmark, Finland eller Sverige) får du fritak for mva. Vi har ingen skjulte gebyrer eller avgifter, og du betaler kun for det du kjøper. På grunn av våre allerede svært lave priser, er de oppgitte prisene faste og kan ikke forhandles med. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.

Vi tilbyr ulike trygge betalingsmåter. Du kan velge mellom

· Kortbetaling
Betal trygt og enkelt med ditt VISA eller MasterCard kort.

· Klarna faktura
Varen blir sendt med en faktura med 14 dagers betalingsfrist. Du vil bli bedt om å taste personnummeret ditt for at Klarna skal klare å kredittsjekke deg. Klarna vil gjøre et automatisk mikrooppslag (begrenset informasjonsinnhenting) som tar ca. ett sekund. Oppslaget gjør de for å verifisere personopplysningene og godkjenne kjøpet. For mer informasjon se
https://klarna.com/no

· Klarna konto
Klarna tilbyr delbetaling. Det vil si at du selv kan velge hvor mye du vil betale hver måned. En annen fordel er at om du har kjøpt flere produkter, blir det opprettet en Klarna konto, og du vil kun få en faktura for alle dine kjøp. Du vil bli bedt om å taste personnummeret ditt for at Klarna skal klare å kredittsjekke deg. Klarna vil gjøre et automatisk mikrooppslag (begrenset informasjonsinnhenting) som tar ca. ett sekund. Oppslaget gjør de for å verifisere personopplysningene og godkjenne kjøpet. For mer informasjon se
https://klarna.com/no

Du må alltid oppgi din folkeregistrerte adresse når du handler med Klarna faktura eller Klarna konto.


Levering

Frakt til norske adresser er alltid inkludert i prisen, og leveringen tar vanligvis 1-3 virkedager fra pakken er sendt fra oss i Fredrikstad, avhengig av hvor i landet du bor. Alle varer sendes som forsikret post. Lagervarer vil vanligvis bli sendt ut innen 3 virkedager etter at bestilling er mottatt. Du vil motta et sporingsnummer som du kan bruke til å spore pakken. Posten vil sende deg en sms når pakken ankommer ditt lokale hentested. Det vil ikke bli lagt en hentelapp i postkassen din. Våre pakker har et nøytralt utseende slik at pakkens innhold ikke avsløres.

For levering til adresser utenfor Norge må du ta kontakt med oss før du legger inn en bestilling. Fraktprisene varierer veldig avhengig av produktets pris og hvilket land det skal sendes til.


Angrerett

Som privat forbruker har du en ubetinget rett til å returnere varen(e) tilbake til selger innen 14 dager (90 dager når du handler fra oss) etter at du mottok varen(e). Alle varer sendes med et angrerettskjema som kan benyttes ved retur. Varen(e) skal returneres tilbake i samme stand som du mottok den i. Dette gjelder også eventuelle medfølgende GIA sertifikater.


Unntak i angreretten

Angreretten gjelder ikke dersom varen(e) ikke kan leveres tilbake i samme stand, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet fra kjøpers side, se Angrerettloven §12.


Retur av varer

Hvis du ønsker å returnere varen(e), må du først informere oss enten per e-post eller per telefon innen angrerettsfristen. Du vil få tilsendt en gratis forsikret returseddel på e-post. Varen(e) må returneres innen 90 dager fra du mottok den.

Returen må pakkes på en forsvarlig måte slik at skader ikke oppstår under transport. Det er viktig at du bruker en eske som ytre emballasje. Ikke bruk en veldig stor eller veldig liten eske. Esker i passende størrelse er mulig å kjøpe i Posten sine butikker/på det lokale hentestedet. Det er også mulig å bruke esken som alt kom i fra oss. Gjør du det er det viktig at den nye returseddelen festes over den gamle slik at det ikke oppstår problemer på terminalene. Når du skal feste returseddelen er det viktig at strekkoden ikke er krøllet. Den må kunne skannes uten problemer.

Sendes pakken uforsikret blir du selv ansvarlig for pakken, herunder innholdets verdi. Ikke send pakken som postoppkrav. Pakker som blir sendt som postoppkrav vil ikke bli hentet.

Alt du mottok fra oss skal sendes i retur. Det vil si varen, gaveesken og sertifikatet.


Refusjon

Hvis du benytter deg av angrerett får du tilbake det du har betalt, det vil si alle kostnader som faktisk er belastet deg. Eneste unntaket er om du har valgt ekspress over natt sending. Kostnaden for denne (500,- kroner) refunderes ikke.
Refusjon skjer på følgende måte; Når varen er returnert, det vil si ankommet vår postboks, vil kjøpsummen bli refundert maks 5 virkedager senere. Vi refunderer alltid på samme måte som du valgte å betale. Se detaljer under.

· Klarna
Om du allerede har betalt fakturaen vil Klarna refundere pengene til kontoen som du betalte fra. Om du ennå ikke har betalt fakturaen vil den bli slettet når vi refunderer ordren.

· Kort
Det tar som regel 3 - 4 virkedager fra vi har refundert ditt kjøp til pengene dukker opp på kortet ditt. Noen ganger kan det ta noe lengre tid, men dette er relativt sjeldent.


×
Hvordan ønsker du å kjøpe diamanten

Ordren er IKKE fullført! Vennligst les meldingen under for mer informasjon.

Etter en automatisk kredittvurdering har Klarna dessverre valgt å avvise din kjøpsforespørsel. Dette kan forekomme av ulike grunner. Vi anbefaler deg derfor å ta direkte kontakt med Klarnas kundeservice. Vår erfaring er at en samtale med Klarnas kundeservice kan hjelpe i slike tilfeller.

Velger du å betale med Klarna faktura eller Klarna konto, må du alltid oppgi ditt fulle navn, slik det står i passet ditt. Du må også oppgi adressen du er registrert med i Folkeregisteret. Gjør du ikke dette blir kjøpet automatisk avvist av Klarna.

Du kan også gå tilbake til kassen og fullføre kjøpet ved å velge kortbetaling (VISA/MasterCard).

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

help desk software