Logo
Meny
Søk

GIA diamantsertifikater

Diamanter.no ønsker å gi deg maksimal trygghet når du handler fra oss. Vi har derfor valgt å levere alle naturlige diamanter på 0.30 carat hver eller mer med uavhengige sertifikater fra GIA. Naturlige diamanter i meget høy og eksklusiv kvalitet kommer med GIA sertifikater fra 0,20 carat hver. Det opplyses alltid på produktsidene hvilket sertifikat som vil følge med.

Hver diamant har et unikt sett av karakteristika som fungerer som et fingeravtrykk og bestemmer diamantens verdi. Et diamantsertifikat fra GIA er et formelt dokument som detaljert beskriver en diamants unike karakteristikker. GIA sertifikatet inneholder vitenskapelig bestemt informasjon om diamantens form, slip, farge, vekt og klarhet. I tillegg får du informasjon om diamantens proporsjoner, symmetri, polering og fluorisering.

Rapporten gir den type bevis og informasjon som er vital for å gjøre et trygt diamantkjøp. Det finnes andre sertifiseringsselskaper, men GIA er anerkjent som den originale kilden for nøyaktighet og integritet når det kommer til sertifisering av diamanter.

Alle nyere GIA sertifikater inneholder sikkerhetstiltak som hologrammerking, for å forhindre forfalskning og duplisering. Diamantsertifikatene er også elektronisk tilgjengelige på deres nettsider. Du kan enkelt sjekke om sertifikatet som du har fått stemmer overens med det som er tilgjengelig i GIA sine databaser.

Våre GIA sertifiserte diamanter har alltid sertifikatnummeret laserinngravert på rondisten (på siden av diamanten). Denne inngraveringen er usynlig for det blotte øyet for at den ikke skal påvirke diamantens glans. Inngraveringen kan sees ved 20X eller høyere forstørrelse.

Alle disse tiltakene gir deg som kjøper uvurderlig sikkerhet når du handler GIA sertifiserte diamanter, og er noen av grunnene til at GIA sertifisering er verdens mest anerkjent og respektert.


×

Ordren er IKKE fullført! Vennligst les meldingen under for mer informasjon.

Etter en automatisk kredittvurdering har Klarna dessverre valgt å avvise din kjøpsforespørsel. Dette kan forekomme av ulike grunner. Vi anbefaler deg derfor å ta direkte kontakt med Klarnas kundeservice. Vår erfaring er at en samtale med Klarnas kundeservice kan hjelpe i slike tilfeller.

Velger du å betale med Klarna faktura eller Klarna konto, må du alltid oppgi ditt fulle navn, slik det står i passet ditt. Du må også oppgi adressen du er registrert med i Folkeregisteret. Gjør du ikke dette blir kjøpet automatisk avvist av Klarna.

Du kan også gå tilbake til kassen og fullføre kjøpet ved å velge kortbetaling (VISA/MasterCard).

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

help desk software