Logo
Meny
Søk

Våre priser

Det er store prisforskjeller fra forhandler til forhandler. Du kan spare mange tusen kroner på like produkter ved å bruke litt tid på å sette deg inn i de ulike begrepene som påvirker diamantens kvalitet og pris. Man kan bli forespeilet at høy pris samsvarer med høy kvalitet uten at dette nødvendigvis stemmer. Prissettingen av produkter er som regel mest påvirket av forhandlerens egne kostnader. Forhandlere med store og dyre lokaler vil derfor ha mye høyere priser på tilsvarende produkter. Våre priser ligger i gjennomsnitt 40% lavere sammenlignet med tradisjonelle gullsmedbutikker. Ser man på de dyrere gullsmedene her i landet kan du spare opptil 70% på en rekke diamantprodukter. Satt opp imot våre konkurrenter på netthandel av diamanter vil du også enkelt se at vi har de laveste prisene, ofte opp mot 30% rimeligere.

Lave priser er på ingen måte synonymt med lavere kvalitet. Vi matcher eller overgår alle våre konkurrenter når det kommer til kvalitet. Vår kvalitetsgaranti sørger for at du alltid er trygg på at du får et produkt av høy kvalitet. Nedenfor utdyper vi hvordan vi kan garantere Nordens beste priser.

- Vi handler direkte fra to av verdens største og mest seriøse leverandører. Dette gjør at vi unngår dyre mellomledd som tradisjonelle forhandlere ofte må forholde seg til.

- Vår forretningsstrategi går ut på at vi heller foretrekker å selge mange varer med mindre fortjeneste per vare, enn få varer med høy fortjeneste per vare. På denne måten sikrer vi oss flest mulig fornøyde kunder. Dette har vist seg å være fordelaktig for både oss og våre kunder. Fornøyde kunder anbefaler oss videre til andre, slik at vi får større kundemasse, som igjen fører til lavere priser. Vi gir dermed våre kunder de beste prisene og landets største utvalg.

- Vi er en ren norsk nettbutikk med minimale kostnader. Vi unngår dyre leiekostnader, og dette kommer kundene til gode. Siden vi er en ren netthandel, klarer vi å ha et stort sortiment uten å ha et stort varelager. Produktene våre produseres og klargjøres først når bestillingen foreligger. Dette gjør at vi ikke har behov for en kostbar lagerbeholdning.


Prisgaranti

Diamanter.no vil alltid strebe etter å ha de beste prisene i Norge. Derfor garanterer vi at hvis du finner et tilsvarende produkt billigere hos en annen forhandler, vil vi refundere mellomlegget. Denne garantien gjelder 6 måneder fra kjøpsdato. Tidsbegrensningen er nødvendig på grunn av variasjoner i valutakursene mellom norske kronen og amerikanske dollar. Internasjonal valuta for gull og diamanter er amerikanske dollar, noe som direkte påvirker prissettingene i hele verden, inkludert Norge.

Vi vil gjerne at du sammenligner våre priser med våre konkurrenters priser, men pass også på å sammenlikne kvaliteten på diamantene. Du kan lese mer om diamantkvalitet ved å klikke her. Når man sammenligner våre diamanter med andre diamanter må vekt (carat), farge, klarhet, slipegrad samt polering, symmetri og fluorisering samsvare. Det er spesielt vanlig hos mange tradisjonelle forhandle å unnlate å oppgi slipegraden. Denne kan ha innvirkning på prisen på opptil 25%. Slipegraden er essensiell for diamantens glans og dermed verdi, og det er uforståelig for oss å ikke oppgi denne. Merk at med slipegrad menes det hvor godt en diamant er slipt og ikke hvilken form den har, som enkelte forhandlere misvisende benytter seg av.

Når du sammenligner våre diamanter må du huske på at alle større diamanter hos oss er sertifiserte av GIA. GIA er verdens mest kjente og seriøse gemologisenter. De har verdens høyeste krav til sertifisering av diamantkvalitet. Noen forhandlere tilbyr sertifikater fra andre gemologisentre enn GIA, og kan ved første øyekast fremstå som et godt kjøp. Men siden de ikke stiller like høye krav til sertifisering som GIA vil man i virkeligheten få diamanter av lavere kvalitet gradert til den samme kvaliteten som GIA. Derfor må våre GIA sertifiserte diamanter sammenlignes med andre GIA sertifiserte diamanter. Siden GIA har standardiserte sertifiseringskrav for alle diamanter, kan du enkelt sammenligne prisene på to GIA sertifiserte diamanter med hverandre. Les mer om GIA diamantsertifikater ved å klikke her.

Våre priser er til enhver tid de beste prisene, og vi kan derfor også garantere at vi har best pris sammenlignet med tilbud- eller salgsvarer hos andre forhandlere. Vi har heller ingen andre urimelige krav til innfrielse av vår prisgaranti, som at fraktkostnad må inkluderes eller hvilken type organisasjonsform forhandleren har.


×
Hvordan ønsker du å kjøpe diamanten

Ordren er IKKE fullført! Vennligst les meldingen under for mer informasjon.

Etter en automatisk kredittvurdering har Klarna dessverre valgt å avvise din kjøpsforespørsel. Dette kan forekomme av ulike grunner. Vi anbefaler deg derfor å ta direkte kontakt med Klarnas kundeservice. Vår erfaring er at en samtale med Klarnas kundeservice kan hjelpe i slike tilfeller.

Velger du å betale med Klarna faktura eller Klarna konto, må du alltid oppgi ditt fulle navn, slik det står i passet ditt. Du må også oppgi adressen du er registrert med i Folkeregisteret. Gjør du ikke dette blir kjøpet automatisk avvist av Klarna.

Du kan også gå tilbake til kassen og fullføre kjøpet ved å velge kortbetaling (VISA/MasterCard).

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

help desk software