Meny
Søk

Våre garantier

For mange mennesker kan kjøp av diamanter på internett oppleves som usikkert og vanskelig. Dette har vi forståelse for og derfor tilbyr vi en mengde garantier for å sikre deg en behagelig og trygg handel. Vi ønsker at du som kunde skal føle deg 100% trygg når du handler fra oss.

 


 

Livstidsgaranti
Diamantsmykker er eksklusive gaver som skal vare hele livet. Vi tilbyr livstidsgaranti på alle våre produkter. Garantien dekker feil og mangler ved produksjon som for eksempel bulk i metallet og lignende. Ved produkjonsfeil vil vi erstatte eller reparere produktet helt kostnadsfritt for deg. Vi vil til og med dekke fraktkostnadene.

Livstidsgarantien dekker ikke tap, tyveri, skader som skyldes uhell og vanlig slitasje.

Beste priser
Diamanter.no ønsker å ha de beste prisene i Norge, og det kan vi stolt påstå at vi har. Derfor garanterer vi at hvis du finner et tilsvarende produkt billigere hos en annen norsk gullsmed eller nettbutikk, vil vi refundere mellomlegget. Denne garantien gjelder 6 måneder fra kjøpsdato.

Nøyaktig produktbeskrivelse
Vi garanterer at våre produkter er nøye vurdert av en fagmann og at produktene er nøyaktig beskrevet. Om dette ikke stemmer kan produktet returneres og kjøpesummen refunderes. 

Sertifikater
Vi garanterer at alle diamantsertifikater som vi tilbyr er fullstendig uavhengige. Alle diamanter på 0.30 carat eller mer leveres alltid med et sertifikat fra verdens mest anerkjente gemologisenter, GIA.

 

help desk software