Meny
Søk

Ringstørrelser

Hva gjør jeg hvis jeg ikke vet hvilken størrelse jeg skal kjøpe?

Vi foreslår at du kjøper ringen i standard størrelse, og ber om å få tilsendt ringmål sammen med ringen. Hvis ringen ikke passer, kan du returnere ringen til oss for gratis justering av størrelsen. Vi inkluderer et ringmål i forsendelsen, slik at dere sammen kan måle rett størrelse etter at ringen er overrakt, for deretter be oss etterjustere. Be om ringmål ved å velge alternativet "Standard størrelse med ringmål" under valg av ringstørrelse. Velger du dette alternativet, vil vi sørge for gratis frakt fra og til deg etter justering.

Et annet alternativ er at du tar en annen ring vedkommende bruker på den aktuelle fingeren med til en gullsmed og får målt hvilken størrelse dette er.

Hva betyr tallet på størrelsen?

I Norge måles ringens innvendige omkrets for å stadfeste riktig ringstørrelse. Når man for eksempel har størrelse 54 betyr det at ringens innvendige omkrets er 54 mm.

Noen forhandlere velger å måle ringens invendige diameter i stedet. Hvis du vet ringens innvendige diameter kan du gange dette tallet på 3.14 for å gjøre det om til omkrets. 

help desk software