Meny
Søk

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig julehandel hos oss.

Vi anbefaler deg å være tidlig ute med julehandelen. Vi forventer rekordhøy pågang denne julen og vår erfaring fra tidligere år er at de beste og mest populære produktene ofte blir utsolgt tidlig i desember.

Levering:
Alle kjøp foretatt i perioden 01.12.19 - 16.12.19 vil bli sendt som vanlig med levering innen 24.12.19.

For kjøp i perioden 17.12.19 - 19.12.19 anbefaler vi å velge ekspress over natt som leveringsalternativ. Dette koster 400,- kroner og vil garantere levering før jul.

Etter 19.12.19 anbefaler vi deg å kontakte oss først før du legger inn ordren.

Åpningstider i desember
Vi har utvidet våre åpningstider i desember. Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

Mandag - Fredag: 09.00 - 20.00
Lørdag - Søndag: 10.00 - 18.00

Kontakt oss

Har jeg angrerett når jeg handler hos Diamanter.no?
Vi tilbyr 90 dagers ubetinget angrerett på alle våre produkter, inkludert bestillingsvarer og graverte produkter. Hvis du mottar en vare som du vil returnere og få pengene tilbake eller bytte til et annet produkt, kan du gjøre dette inntil 90 dager etter at du mottok varen. Les mer om dette her.

Hvordan sendes ordren?
Alle våre forsendelser er forsikret til full verdi. Vi tar ansvaret for forsendelsen frem til pakken overrekkes til deg. Forsendelsen er nøytral, slik at den ikke røper pakkens innhold. Vi bruker servicepakker fra Posten og Bring. Servicepakker hentes på ditt lokale hentested og hentemeldingen sendes ut elektronisk til din e-post og/eller SMS. Det vil ikke bli lagt en hentelapp i din postkasse. På denne måten sikrer vi at din eventuelle overraskelse til noen du er glad i forblir en hemmelighet frem til gaven skal overrekkes.

Hvor lang leveringstid har dere?
Leveringen tar vanligvis 1-4 virkedager fra pakken er sendt fra oss, avhengig av hvor i landet du bor. Lagervarer vil vanligvis bli sendt ut innen 3 virkedager etter at bestilling er mottatt. Leveringstiden er alltid oppgitt inne på produktsidene. Enkelte bestillingsvarer kan leveres raskere enn den oppgitte leveringstiden. Det kan derfor være lurt å sjekke med oss hvor lang leveringstiden er på de ulike bestillingsvarene hvis du trenger produktet levert til deg raskere enn den oppgitte leveringstiden.

help desk software