Meny
Søk

Spar 40% på kvalitet

Å finne den perfekte diamantringen kan være vanskelig. Diamantringer skal ofte brukes som forlovelsesringer, gaver ved spesielle anledninger eller at man ønsker å skjemme bort seg selv eller noen man er glad i. Vi ønsker å gjøre valget av diamantring enklere for deg. Vi gir deg nyttig informasjon om diamantens ulike kvaliteter, hvordan man finner den riktige ringen og hvorfor det er trygt, enkelt og fornuftig å handle hos Diamanter.no.

Vi har over 3000 ringer i vårt sortiment. Disse kan du enkelt finne frem til ved å klikke på de ulike bildene under.

La oss introdusere oss og fortelle hvorfor det kan være en bedre avgjørelse å handle diamantring hos oss. Diamanter.no er en norskregistrert gullsmedbutikk med organisasjonsnummer 996188566. Vi har solgt diamantringer og andre diamantprodukter siden 2010 og har så langt levert litt over 13000 ringer til våre fornøyde kunder. Vi har mange svært fornøyde kunder. Under kan du se noen av tilbakemeldingene vi har fått.

Våre priser ligger 40-50 prosent lavere enn gjennomsnittlig butikkpris i Norge. Dette er ikke synonymt med lav kvalitet. Våre lave priser kommer i hovedsak av at vi driver en ren netthandel, og at vi dermed har omtrent en tredjedel av utgiftene til butikker med sammenlignbar omsetning. Vi har også landets største utvalg av diamantringer og forlovelsesringer, uten store lagerkostnader. Våre ringer blir fattet og klargjort etter bestilling. Dette fører til at vi ikke må ha et stort og kostbart lager med ferdige produkter som butikker ofte har, da kunder må kunne se og prøve de ferdige produktene i butikk.

Vi har forståelse for at det for enkelte kan være uvant å handle diamantringer på internett. Vi kan forsikre deg om at du handler trygt hos oss. Diamanter.no er medlem av Norges gullsmedforbund, og vi forholder oss til deres retningslinjer for kvalitetssikring og trygg handel. Alle våre produkter leveres med livstidsgaranti, kvalitets- og prisgaranti og 90 dagers åpent kjøp.


Ordren er IKKE fullført! Vennligst les meldingen under for mer informasjon.

Etter en automatisk kredittvurdering har Klarna dessverre valgt å avvise din kjøpsforespørsel. Dette kan forekomme av ulike grunner. Vi anbefaler deg derfor å ta direkte kontakt med Klarnas kundeservice. Vår erfaring er at en samtale med Klarnas kundeservice kan hjelpe i slike tilfeller.

Velger du å betale med Klarna faktura eller Klarna konto, må du alltid oppgi ditt fulle navn, slik det står i passet ditt. Du må også oppgi adressen du er registrert med i Folkeregisteret. Gjør du ikke dette blir kjøpet automatisk avvist av Klarna.

Du kan også gå tilbake til kassen og fullføre kjøpet ved å velge kortbetaling (VISA/MasterCard).

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

help desk software