Meny
Søk

Design selv

- Sett sammen den perfekte ringen - 

På denne siden kan du enkelt sette sammen den perfekte diamantringen. Det er enkelt! Finn ringen som du liker og velg den ved å klikke på bildet. Så bruker du det brukervennlige filteret vårt for å bla gjennom flere tusen diamanter, alle med forstørrede 360 graders bilder, og finne den perfekte diamanten som passer til ringen din.

Diamanter.no er en norsk gullsmedbutikk. Alle våre produkter blir sendt fra Norge. Mva., fri frakt og retur er alltid inkludert i prisen, og alle kjøp kommer med 90 dagers returrett. Du kan derfor fritt returnere ringen og få pengene tilbake eller bytte til en annen diamantring om den ikke faller i smak.

Alle ringer kan leveres i 14K (585) hvitt, gult eller rosé gull, eller 950 platina.

Kontakt oss gjerne om det er noe du lurer på, eller om du trenger råd til valg av riktig diamant.


Ordren er IKKE fullført! Vennligst les meldingen under for mer informasjon.

Etter en automatisk kredittvurdering har Klarna dessverre valgt å avvise din kjøpsforespørsel. Dette kan forekomme av ulike grunner. Vi anbefaler deg derfor å ta direkte kontakt med Klarnas kundeservice. Vår erfaring er at en samtale med Klarnas kundeservice kan hjelpe i slike tilfeller.

Velger du å betale med Klarna faktura eller Klarna konto, må du alltid oppgi ditt fulle navn, slik det står i passet ditt. Du må også oppgi adressen du er registrert med i Folkeregisteret. Gjør du ikke dette blir kjøpet automatisk avvist av Klarna.

Du kan også gå tilbake til kassen og fullføre kjøpet ved å velge kortbetaling (VISA/MasterCard).

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

help desk software